top of page
8F1CA286-8513-4EF2-90EB-8BA2791FD8F4_1_105_c.jpeg

The boy in the belfry

Een voorstelling waarbij de grenzen tussen waarheid en fantasie, cultuur en erfgoed, tijd en eeuwigheid, ernst en humor vervagen.

Locatie: binnen - buiten                   Duur: 60 min.                                Toerbeiaard                                           stijl: muziektheater 

“Een jongen raakt bezeten door klokken en bekijkt de wereld vanuit zijn torenperspectief. Vanuit de historie van klokken en beiaard krijgt hij eigenzinnige inzichten over het heden en de toekomst. Het lijkt wel alsof hij weet waar de klepel hangt. Of is dat hoogmoed? Om dat te weten te komen, daalt hij af uit de toren om zijn wereldvisie te toetsen aan de dagelijkse werkelijkheid.”

 

Jan Verheyen vertelt zijn persoonlijk verhaal, aangedikt met een flinke dosis fantasie, doorspekt met weetjes uit de beiaardgeschiedenis en opgesmukt met vernieuwende muziek.

Een voorstelling waarbij de grenzen tussen waarheid en fantasie, tijd en eeuwigheid, cultuur en erfgoed, ernst en humor vervagen.

3EC3CB68-F178-4529-9367-1BFBD932E65D_1_105_c.jpeg

Wat het publiek zegt

"Heel origineel! Je komt wat te weten over klokken en hun geschiedenis. Maar het gaat ook over het leven zelf. Heel herkenbaar!"

Jos Vanherk

"Fantastisch! Leuke en grappige voorstelling."

Jasper Depraetere

bottom of page