logo-Bells-Lab-238mm-300dpi_edited.png

Guitarillon

MUZIEK VAN BACH TOT NIRVANA

Bells and Guitar is een verrassende combinatie van beiaard met gitaar. Het zijn twee instrumenten die op het eerste gezicht misschien niet zo veel met elkaar gemeen hebben, maar ze passen wat klankkleur betreft uitstekend bij elkaar. Beiaardier Jan Verheyen speelt samen met de jonge gitaarvirtuoos Cedric Honings. Op hun programma staat muziek uit diverse stijlen: van Bach tot Nirvana…

WORLDTOUR 2018-19

SUCCESVOLLE CONCERTEN

Na de première van deze combinatie hebben we heel wat succes geoogst. We speelden verschillende concerten in België en Nederland, maar ook in Duitsland en Polen. In 2019 trokken we een maand lang door het noordoosten van de USA. We deden meerdere grote steden aan zoals Boston, New York, Philadelphia, Washington DC, Detroit en Chicago. We speelden er 17 concerten.

Tot nu toe speelden we vanuit beiaardtorens, waarbij de gitaar versterkt werd boven in de toren. Dankzij de toerbeiaard, onze nieuwe mobiele beiaard, kunnen we nu ons actieterrein aardig uitbreiden! Festivals, events, bedrijfsfeesten... binnen of buiten... het kan allemaal.

CEDRIC HONINGS

GITAAR DIE KLINKT ALS EEN KLOK

Cedric Honings is een veelbelovend opkomend gitaartalent. Hij studeert momenteel aan het conservatorium van Brussel bij Antigoni Goni.

 

Ondanks zijn jonge leeftijd legde hij al een bijzonder traject af met winst op diverse concoursen, masterclasses bij bekende gitaristen en concerten in binnen- en buitenland.

Hij heeft ook de cd "Tiny Wooden Gods" uitgebracht.